Fredag 3 april - Varför får man inte vara riktigt glad...?

Idag vaknade jag tidigt av fågelkvitter. Tidigt för att vara ledig ...menar jag... 8.00. Jag var pigg och gick upp och fixade frukost. Som vanligt när jag är ledig så försöker jag göra en ordentlig och nyttig frukost...  Det var väldigt soligt och fint väder och totalt lä på kökssidan. Jag kunde faktiskt sitta ute och dricka kaffet och juicen efter frukosten. Det var riktigt skönt. Mina 4 katter och de 2 hemlösa...sprang fram och tillbaka och kelade med mig. De tyckte det var lika skönt som jag med det underbara vädret.

Jag kände mig lite piggare idag och började fixa lite ute på altanen. Jag la på en duk, trasmatta, på utebordet, och plockade bort all tall och granris som varit prydnad i blomlådor och blomkrukor under vintern. Jag fantiserade om att så fort som möjligt köpa penséer som klarar kylan, för att plantera ut tidigt. Jag fick också bilder av vad jag ska göra framöver i mitt växthus.... VÅRKÄNSLOR....!

Ett brev i brevlådan kan förstöra så mycket...suck...men det ordnar sig.....det med... 

Jag gick sedan min Chi-promenad och njöt av stillheten och tystnaden i skogen. Jag såg idag den första tussilagon... Jag tog sedan ett bad i mitt hemma-SPA och kopplade av.

Några jobbsamtal och jobbmail var jag naturligtvis tvungen att hantera.

Jimmy och Julia hade även idag varit nere i centrum med rullstolen. Jättebra tycker jag..... Jimmy behöver omväxling och Julia är en snäll lillasyster....

Kvällen ägnades åt pilatesbollen med Tv som fokus...Så ska det låta...RIKTIGT BRA....

Nu är klockan 22.35 och jag har inte sett en enda kriminalserie... ;-)

Gonatt....

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ah, det låter skönt med trädgårdsdrömmar - och så enkelt det är - en kort sekund - innan kirskålen visar sitt fula tryne. Den tar bokstavligt "kål" på både drömmar och humör. Men än så länge kan vi glädjas åt vårlökarna och sipporna, och odla fräknar.

2009-04-04 @ 18:00:41
Postat av: Helena von Hofsten

Sa Helena som, som vanligt, glömde att skriva in sin adress:-)

2009-04-04 @ 18:02:05
URL: http://www.helenavonhofsten.se
Postat av: Helena von Hofsten

Sa Helena som, som vanligt, glömde att skriva in sin adress:-)

2009-04-04 @ 18:02:49
URL: http://www.helenavonhofsten.se
Postat av: Ewa

Ja, visst är det underbart att drömma trädgårdsdrömmar, den här årstiden...Jag älskar det. Sen händer något och tiden försvinner på nåt´ konstigt sätt. Jag har en dröm om en liten porlande bäck, eller fontän...får se om det kan ordnas i år ;-)

2009-04-04 @ 18:19:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0