Sommar 2009 - 7 veckor ledigt...varit sjuk ca 5 av dessa...????

En liten sammanfattning av sommaren.....

Jag hade bestämt mig för att vara ledig i 7 veckor för att hinna ta igen mig. Det har varit ett späckat år inom politiken och ett jobbigt år personligen för mig. Jimmys trafikolycka är en stor del i detta (se 14-15 mars).

Av dessa 7 veckor var jag sjuk i ca 5, med hög feber till och från och avslutningsvis en rejäl bihåleinflammation som började redan i Tunisien (svininfluensa???; läkaren sa att de inte tar prov). Jag "drömde" både sovande och i vaket tillstånd om svåra trafikolyckor och även andra olyckor, där mina barn var inblandade.... Ja.. det var oerhört jobbigt.... Trots att jag var sjuk, så hade vi; jag och mina älskade barn Jimmy, Jenny och Julia en underbar vecka i Tunisien.

Nu i början på augusti och sista helgen är jag inte helt återställd. Det tar tid att hämta tillbaka krafterna, men konstigt nog är jag väldigt "taggad" att komma tillbaka och börja jobba på måndag....men långsamt och försiktigt.....

Vad drivs man egentligen av?

Ja, jag vill åstadkomma så mycket bra för södertäljeborna som bara är möjligt......vilket inte är helt lätt i dessa finanskrisens tider, men jag gör vad jag kan.

NU.... är jag på G...iaf ett litet g....!


RSS 2.0